Campagne Medezeggenschapsraden

IMPACTMAKERS
GEZOCHT

Word HvA impactmaker bij een van de medezeggenschapsraden en maak het verschil

Jean Tillie

Decaan van de faculteit Maatschappij en Recht.

Jean Tillie roept medewerkers en studenten op om zich kandidaat te stellen voor de diverse medezeggenschapsraden van de HvA. “Als er zoveel mogelijk mensen met zoveel mogelijk meningen meekijken naar hoe we onze hogeschool organiseren en besturen, dan werkt dit kwaliteitverhogend.” Jean ziet daar in de praktijk hele mooie resultaten van, bijvoorbeeld in de vorm van geld voor goede plannen van studenten.

Bekijk de video voor de oproep van Jean Tillie.

Iris

Student HBO-Rechten, voorzitter van de opleidingscommissie HBO-Rechten, lid van de Centrale Medezeggenschapsraad .

Iris, student HBO-Rechten, voorzitter van de opleidingscommissie HBO-Rechten en lid van de Centrale Medezeggenschapsraad, vindt het belangrijk dat het College van Bestuur gevraagd én ongevraagd advies krijgt. Over de jaarlijkse begroting, maar ook over een project als menstruatie-armoede. “Daarin lopen we achter bij andere onderwijsinstellingen.” Dit initiatiefrecht en opkomen voor anderen spreekt haar aan. “Impact maken hoeft immers niet altijd over jezelf te gaan.”

Meer horen van Iris? Bekijk de video.

Emma

Student Sportkunde, lid van de Centrale Medezeggenschapsraad en lid van de deelraad van de faculteit Bewegen, Sport en Voeding.

Emma: “Er gebeurt echt iets met je stem. Zo wil ik ervoor zorgen dat de HvA een plek is waar iedereen zich thuis voelt en gezien wordt. Dit jaar zijn we met projecten gestart waarmee echt impact wordt gemaakt als het gaat om diversiteit en inclusie”.

Hoor meer van Emma en deze projecten.

Inge Kilian

Docent aan de opleiding Technische Bedrijfskunde van de faculteit Techniek, lid van de Centrale Medezeggenschapsraad.

Inge Kilian, docent aan de opleiding Technische Bedrijfskunde van de faculteit Techniek, zoomt in op een advies waar ze op dit moment aan meewerkt als lid van de Centrale Medezeggenschapsraad en dat is het bindend studieadvies, dat in de zijn huidige vorm ter discussie staat. Het valt haar op dat het College van Bestuur heel goed luistert en wil weten wat er speelt bij studenten en medewerkers.

Inge vertelt meer over impact maken via de medezeggenschap.